KLASİK DÜNYA OKURUYUM (I'M CLASSIC WORLD READER) ADLI E-TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Meliha COŞKUN'un  yürüttüğü, bu eğitim öğretim döneminin sonuna kadar devam edecek olan "Klasik Dünya Okuruyum- I'm Classic World Reader" adlı e-twinning projesinin çalışmalarına başladılar. Bu proje, klasik bir okuma projesi değil klasik bir okur yetiştirme projesidir.  Sadece okumakla kalınmayıp bazen kitabın kahramanı rolüyle hikayenin içine girilecek, bazen yazar rolü üstlenilip hikaye yeniden yazılacaktır. Faklı web2 araçları kullanarak oluşturulacak etkileşimli etkinliklerle çocuklara kitap okumayı sevdirmenin yanında nitelikli bir okuma deneyimi sunalacaktır.

Projemiz kapsamında öğrenci, veli bilgilendirmeleri  ve tüm katılımcı okulların yer aldığı toplantılar gerçekleştirilmiş olup etkinlikler başarıyla devam etmektedir.

22.05.2021 386

22-05-202122-05-202122-05-202122-05-2021